Διεθνής διάκριση για την εταιρεία Leo Patriotis Ltd

Διεθνής διάκριση για την εταιρεία Leo Patriotis Ltd

16 December 2021


Διεθνής αναγνώριση για την εταιρεία Leo Patriotis Ltd. Ο εμπορικός οργανισμός και προμηθευτής προϊόντων D.I.Y, Hardware, Car Care και Automotive Chemicals στην Κυπριακή αγορά κατέκτησε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία branding καταστήματος στα ετήσια βραβεία της Αμερικανικής εταιρείας Turtle Wax. Μια διάκριση στην οποία η εταιρία Leo Patriotis Ltd κατάφερε να αποσπάσει ανάμεσα σε αντιπροσώπους εξήντα συνολικά χωρών σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Η ενέργεια έγινε σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων D.I.Y, Superhome Center.

Σε ανακοίνωση της, η Αμερικανική μάρκας ανέφερε μεταξύ άλλων: ««Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ως τον νικητή της κατηγορίας «Best off Shelf POS» στον Διαγωνισμό 2021. Η συμμετοχή σας απέδειξε την εξαιρετική ποιότητα της αντιπροσωπείας της μάρκας Turtle Wax και είμαστε πολύ ευγνώμονες που έχουμε έναν τόσο πολύτιμο συνεργάτη στην Κύπρο. Συγχαρητήρια για την επάξια νίκη σας από όλη την ομάδα του Turtle Wax! »

H Turtle Wax είναι μια Αμερικάνικη εταιρεία κατασκευής προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου που ιδρύθηκε στο Σικάγο το 1941 από τον Benjamin Hirsch. Το κύριο προϊόν της μάρκας είναι φυσικά το υγρό κερί αυτοκινήτου, ονομαζόταν αρχικά Plastone, μέχρι που ο Hirsch άλλαξε το όνομα του προϊόντος για να δημιουργήσει τη σχέση με το σκληρό κέλυφος μιας χελώνας. Η Turtle Wax, που σήμερα έχει την έδρα της στο Addison του Illinois, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου στον κόσμο και η σειρά των προϊόντων της διανέμεται σε περισσότερες από 90 χώρες.