Στρατηγική Συνεργασία Εταιρειών LΕΟ. PATRIOTIS LTD και ΕΥΡΗΚΑ ΛΤΔ.

Στρατηγική Συνεργασία Εταιρειών LΕΟ. PATRIOTIS LTD και ΕΥΡΗΚΑ ΛΤΔ.

23 December 2021

H εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ ΛΤΔ αναλαμβάνει την αποκλειστική μεταπώληση και διανομή επιλεγμένων προϊόντων της εταιρείας LEO PATRIOTIS LTD στον τομέα των Υπεραγορών από τις 3/1/2022.  

O Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των brands της εταιρείας LEO PATRIOTIS LTD στον τομέα των υπεραγορών, μέσω του εκτενούς δικτύου εξυπηρέτησης της ΕΥΡΗΚΑ ΛΤΔ.

H ΕΥΡΗΚΑ ΛΤΔ, είναι οικογενειακή επιχείρηση και ανήκει σε όμιλο εταιρειών με παρουσία εκτός από τη Κύπρο, την Ελλάδα και τη Ρουμανία, προσφέροντας εδώ για περισσότερο από 62 χρόνια προϊόντα ταχείας κατανάλωσης σε κατηγορίες όπως Φροντίδα Ρούχων και Σπιτιού , Υγιεινή & Απολύμανση, Προστασία από τα Έντομα κ.α. Πολλές από τις μάρκες της είναι νούμερο 1 και είναι συνώνυμες με τη κατηγορία τους. Επιπλέον, η Εύρηκα Λτδ συνεργάζεται και με άλλες εταιρείες παρέχοντας υπηρεσίες διανομής προκειμένου να καλύψει πολλές από τις ανάγκες ενός σύγχρονου νοικοκυριού.

H εταιρεία Leo Patriotis Ltd είναι ένας πρωτοποριακός εμπορικός οργανισμός με ηγετική παρουσία στους τομείς καταστημάτων D.I.Y, Υλικών Οικοδομής, Πρατηρίων Καυσίμων και Επαγγελματικών Πλυντηρίων Αυτοκινήτων. Αντιπροσωπεύει διεθνούς φήμης μάρκες, έχει αποκλειστική συνεργασία με περισσότερους από 60 προμηθευτές από όλο τον κόσμο και πέραν των 2500 κωδικών στην γκάμα της.